În acest an, Formthotics-orteze personalizate, aniversează 35 ani. 35 ani de suport şi ajutor acordat oamenilor cu o viaţă activă. În acest al 35-lea an, au ajuns, din Noua Zeelandă, şi în România! Sunt create la cele mai înalte standarde. Sunt purtate de copii de vârsta mică până la bătrâni, de milioane de oameni din intreaga lume. În toţi aceşti ani, au fost modificate şi tratate astfel încât să îndeplinească cele mai bune standard pentru picior. Astfel, sunt recunoscute la nivel mondial de medicina şi specialiştii în sport!

Formthotics depăşeşte caracterul de produs, este un brand mondial. S-a născut în urma unui pas pe nisip. S-a constatat că picioarele noastre nu sunt pregătite pentru suprafeţe dure, aspre şi cu atât mai mult pentru o perioadă lungă pe acestea.

“Niciodată nu ne-am schimbat scopul de a face produse de top şi de a oferi servicii de excepţie clienţilor noştri. Este o cheie către succes şi către loialitatea incredibilă a clienţilor noştri, şi există în fiecare program zilnic al fiecărui membru din echipă să îndeplinească scopul nostru.” – spune Greg Thompson, managerul general.

PUBLICITATE

Şi cum scopul lui PhysioKinesis s-a regăsit perfect în aceste cuvinte, este singurul din Bacău care a primit ortezele Formthotics printre celelalte echipamente de excepţie ale sale (TCARE, GPS-Global Postural System, TehnoGym, Drenaj Limfatic etc.)

artcol formthotics

Cu Podoscopul (component a GPS-ului), se analizează tulburările de statică ale piciorului, iar prin intermediul softului special, se prelucrează imaginile capturate, diagnosticând tulburări de statica plantară (picior plat, scobit, var, valg etc.) precum şi eventualele deviaţii ale gleznei. Apoi, se personalizează ortezele standard prin adăugarea materialelor ajustabile (talonetele).

Înafară de confortul pe care Formthotics îl oferă deţinătorului, rezultatele recuperării unui pacient purtător de astfel de orteze sunt net superioare. Un alt atu al acestora este durată mare de viaţă. După fiecare etapă a recuperării, se face o nouă amprentă plantară (podoscopie), după care, în funcţie de rezultatele înregistrate, orteza este modificată. Nicio altă orteză nu permite modificări, ci doar înlocuirea ei totală!

Sperând că nu aţi uitat sloganul PhysioKinesis, “Respiră! Gândeşte! Zâmbeşte!”, sunteţi aşteptaţi la PhysioKinesis să descoperiţi “mersul prin nisip”!

PhysioKinesis Bacău, Str. Ioniţă Sandu Sturză nr. 52

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ