Este posibil ca numele mărcii de aspirator Karcher să nu spună nimic multor oameni, deși vorbim despre o firmă care are o vastă experiență în sectorul aspiratoarelor. Karcher este un brand care a reușit să câștige simpatia consumatorilor din întreaga lume prin muncă bună și produse de calitate. Deci, putem vedea că sunt produse de calitate și că au performanțe bune.

Karcher este o firmă ale cărei aspiratoare funcționează perfect. Sunt în mare parte modele care se remarcă prin puterea lor mare și puterea de aspirație excepțională. De fapt, este un brand foarte important în sectorul aspiratoarelor industriale. Prin urmare, vedem că este un aspect care iese mereu în evidență în modelele lor. Deci, dacă cauți un aspirator puternic, ai găsit ce ai nevoie. Aspiratoarele mărcii se remarcă mai ales în acest sens.

Dar un aspirator Karcher nu se remarcă numai în ceea ce privește puterea. Sunt modele care oferă performanțe bune pe termen lung, așa că vor rezista mult timp. Sunt rezistente și concepute pentru a oferi ani buni de funcționare. Ceva esențial pentru consumatori și care oferă, fără îndoială, o bună garanție și oferă liniște sufletească. Prin urmare, modelele de aspirator Karcher merită. Este o firmă serioasă care produce produse de calitate. Deci, dacă există un model care ți-a plăcut, nu ezita să-l cumperi. Nu vei regreta.

Istoria Karcher

După cum mulți au ghicit după numele său, Karcher este o companie germană. Compania a fost numită după fondatorul său Alfred Kärcher, iar anul său de înființare este 1935. La început s-au specializat în elemente de încălzire și cuptoare, de fapt au vândut 1.200 de unități ale unuia dintre modelele lor până în 1945.

Dar, din anii 50 și 60, firma a început să se concentreze pe piața de curățenie. Este sectorul în care și-au dezvoltat activitatea principală și în care au obținut succes la nivel mondial. Mașinile de spălat cu presiune au fost produsul cu care marca germană a început să obțină succes la nivel mondial. De fapt, pe multe piețe acestea sunt încă produsul său cel mai recunoscut. Chiar și în unele țări, cuvântul Karcher este sinonim cu un sistem de spălare sub presiune. Deci, influența și impactul său au avut o mare importanță.

Succesul acestor produse de curățare i-a ajutat să își comercializeze aspiratoarele. De când Karcher a aflat cum să-și facă un nume în sectorul curățeniei. Datorită muncii bune a hidro-curățătorilor, aspiratoarele mărcii au reușit să își găsească o nișă importantă pe piață.

În prezent, au o prezență în peste 150 de țări din întreaga lume cu produsele lor. De asemenea, au 38 de filiale în diferite țări.

Tipuri de aspirator Karcher

Marca germană Karcher are o gamă largă de tipuri de aspiratoare . Este un brand axat pe instrumentele de curățare, unde este lider. Prin urmare, ai soluții pentru toate gusturile și nevoile, cum ar fi:

Aspirator manual: Sunt aspiratoare compacte cu o greutate mai mică, astfel încât să poată fi utilizate confortabil pe toate tipurile de suprafețe, pe mobilier, sertare, dulapuri etc. De asemenea, poți utiliza un accesoriu telescopic pentru podea, astfel încât să nu trebuie să te apleci. În plus, dimensiunea sa nu ar trebui să te înșele, deoarece are o putere mare.

Vacuum Bagless: Acest tip de aspirator folosește tehnologia multi-ciclon pentru cele mai bune rezultate și captează toată murdăria din interior fără a fi nevoie de saci. Prin urmare, vei economisi la piesele de schimb. Când este plin, pur și simplu golești rezervorul și este gata să pornească din nou.

Aspirator cu filtru de apă: Această tehnologie este ideală pentru persoanele cu probleme respiratorii sau alergici, deoarece va genera mai puțină poluare a aerului cu alergeni (praf, polen, acarieni…). Pentru a face acest lucru, aspiratorul folosește un rezervor cu apă care va acționa ca un filtru pentru a prinde toată murdăria aspirată. Apoi, aerul va trece printr-un filtru HEPA și va ieși mult mai curat. În plus, deoarece nu generează atât de mult praf la ieșire, nu se va murdări atât de mult atunci când este curățat (unele aspiratoare generează praf care ajunge să fie depus din nou pe suprafețe).

Aspirator fără fir: Acestea includ o baterie puternică Li-Ion pentru a furniza energia necesară motorului său puternic fără a fi nevoie de un cablu. Acest lucru îți va oferi o mai mare libertate de mișcare, putând ajunge în toate locurile de care ai nevoie, chiar și în aer liber, unde nu există prize.

Aspiratoare industriale: Sunt aspiratoare cu o capacitate mai mare, cu mai multă putere decât cele convenționale, mai durabile pentru a lucra mai mult timp cu ele și care au un rezervor metalic rezistent. Pot absorbi atât lichide, cât și solide și sunt concepute pentru ateliere sau industrii în care sunt aspirate praful, nisipul, uleiurile, vopselele, așchii de lemn, metalul, sticla etc.

Pentru autoturisme: Sunt modele compacte pentru utilizare în vehicul. În general, acestea sunt multifuncționale, adică poți utiliza unele dintre modelele anterioare cu accesoriile adecvate pentru a aspira mașina.PUBLICITATE