Știința merge. Merge și în play-out. Și merge chiar și atunci când nu poate miza pe principalul său realizator, „universalul” maghiar Krisztian Csoma. Sâmbătă, în debutul play-out-ului, voleibaliștii băcăuani s-au impus cu 3-1 contra vecinei de clasament, Unirea Dej, față de care s-au distanțat la opt puncte.

Deși lipsiți atât de Csoma, cât și de rezerva acestuia, Andrei Sărăcuțu (ambii accidentați), studenții au acoperit golul prin „ștafeta” Ivankovic- Purice, făcând un meci mare și asigurându-și un succes important, care alungă și mai mult spectrul retrogradării. Susținute de un public fantastic, gazdele și-au adjudecat parțialul de debut la limită. Dejul a egalat la seturi după un act secund în care băcauanii au avut patru puncte avans la cel de-al doilea time-out tehnic, însă come-back-ul oaspeților nu s-a materializat și în parțialul al treilea, pe care Știința l-a dominat autoritar, înainte de a-l câștiga cu 25-18. Ultimul set s-a dovedit mult mai echilibrat, echipa antrenată de Cornel Păduraru și Sebi Țurcanu având meritul de a accelera pe final: 25-20 și 3-1 la general.

Știința: Ivkovic, Someșan, Vițelaru, Cimili, Marinca, Purice, Ghimeș- libero. Au mai jucat: Voinea, Todoruț și Ivankovic.

PUBLICITATE

Celelalte rezultate înregistrate în prima etapă a play-out-ului: Explorări Baia Mare- VCM Piatra Neamț 3-1, VC Caransebeș- U Cluj 3-0.

Clasament play-out: 7) Explorări Baia Mare 31p., 8) VC Caransebeș 27p., 9) Știința Bacău 25p., 10) Unirea Dej 17p., 11) U Cluj 15p., 12) VCM Piatra Neamț 5p.
Programul etapei viitoare (22 martie): VCM Piatra Neamț- Unirea Dej, U Cluj- Știința Bacău (ora 14.00), Explorări Baia Mare- VC Caransebeș.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ