Trei organizatii de tineret, Rotaract, Interact, Marius Apostol si Sustinatorii, sprijiniti de voluntarii de la Valoare Plus, au derulat duminica seara campania „Alege o viata sanatoasa”.

Actiunea a avut loc in trei locatii din oras, Piata Tricolorului, Parcul Catedralei si Parcul Cancicov si a avut drept scop oferirea unui mar in schimbul unei tigari, promovând astfel o viata sanatoasa, fara vicii.

Merele oferite bacauanilor au fost culese de voluntari in cursul zilei de sâmbata dintr-o livada din comuna Solont, acolo unde partea aceea de livada a fost donata de proprietar asociatiilor organizatoare pentru aceasta campanie.

PUBLICITATE

alege o viata sanatoasaDSC05834

„Tigarile pe care le-am primit in schimbul merelor vor fi distruse”, ne-a declarat Marius Apostol, unul din initiatorii acestei campanii. Din pacate, campania nu s-a bucurat de un prea mare succes in rândul fumatorilor, acestia fiind cam reticenti la propunerea tinerilor angrenati in aceasta campanie.

alege o viata sanatoasaDSC05836

Astfel, majoritatea merelor au fost oferite tuturor bacauanilor care s-au aflat duminica la orele respective in locatiile in care s-a desfasurat aceasta activitate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Ideea e bună, numai că ne-am trezit că pe trotuare au apărut cotoare în loc de chiștoace. Unii renunță greu sau deloc la proastele obiceiuri.

  2. van bacon, A, e greu cu voi. Va spun sincer si din inima ca sunteți prostuți.si va spun si de ce..un cotor dacă i-l arunci in flori la tic-tac in 4 zile nu-l mai găsești. Un chiștoc i-l găsești si după 1,2 ani. Dacă e pe trotuar, se găsește cineva să-l dea cu piciorul in iarba.. Si pt A, ce crezi tu după mintea ta? Organizatorii făceau schimbul , si după ce lua Țigara , o vindea la bucata la consignație? Ei bine eu nu cred. Eu cred ca au intenții bune, sănătoase . Numai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ