Amfitrioana Galei Premiilor Comunitatii Bacauane din 2015 va fi Melania Medeleanu, realizator TV. “Pe 14 mai va astept la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, cel mai important eveniment caritabil al judetului Bacau. Alaturi de echipa FSC, imi doresc sa ma intâlnesc la acest eveniment cu cei mai inimosi si responsabili oameni ai Bacaului pentru a intinde o mâna de ajutor bunicilor uitati.

Prin generozitatea dumneavoastra, speram sa strângem banii necesari pentru ca 60 de ingrijitoare sa poata fi alaturi de 600 de batrâni din judetul Bacau, ramasi ai nimanui, bolnavi si neajutorati”, marturiseste ea. Melania Medeleanu a sustinut permanent proiectele realizate de ONG-uri, “fiind implicata direct in activitatile educative oferite copiilor defavorizati din Clinceni, dar si pentru organizarea unei tabere anuale pentru copii suferind de boli incurabile.

Prezenta ei la Gala bacauana va fi pro-bono, in acest fel ea dorind sa-si ofere suportul si exemplul personal pentru cauza umanitara a evenimentului”, arata Gabriela Achihai, presedinta FSC. Evenimentul fiind caritabil, explica organizatorii, participarea companiilor si oamenilor de afaceri se face pe baza de sponsorizare deductibila din impozitul pe profit. Pachetele de sponsorizare sunt cuprinse intre 200 si 3000 de euro.

PUBLICITATE

Toti banii obtinuti vor fi folositi pentru sustinerea serviciilor de ingrijire la domiciliu, prin care se ofera asistenta medicala specializata, ingrijire corporala si menaj batrânilor singuri si bolnavilor. Un alt obiectiv important al Galei este premierea proiectelor realizate in folosul comunitatii in 2014.

Pâna pe 4 mai, cetatenii, institutiile si ONG-urile pot face cât mai multe nominalizari la cele trei categorii de premii ale Galei: Premiul Comunitatii pentru o firma, pentru o institutie/ONG si pentru o persoana fizica. Nominalizarile se fac on-line, pe siteul www.fsc.ro, Gala Premiilor Comunitatii Bacauane.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ