5 decembrie 2023
HomeSănătateMedicina și vindecarea trupului, la intersecția dintre știință și credință

Medicina și vindecarea trupului, la intersecția dintre știință și credință

Pe măsură ce se apropie Paștele, cea mai importantă sărbătoare pentru noi, crestinii, dorim să transmitem cele mai calde urări cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale tuturor celor din comunitatea noastră. Această ocazie specială nu marchează doar sărbătoarea învierii, ci servește și drept un memento oportun al valorilor și scopului care ne ghidează practica medicală.

 

Numele “Anastasios” provine din cuvantul grecesc anastasis care înseamnă înviere, iar aceasta reprezintă miezul credințelor și practicilor noastre. Numele simbolizează misiunea noastră de a aduce vindecare nu doar trupului, ci și sufletului. În căutarea noastră de a oferi servicii medicale complete, înțelegem că vindecarea este un proces mult mai complex care vizează nu doar partea fizica ci și partea psihică și cea spirituală. Combinând puterea medicinii și a științei cu latura sănătății sufletești, ne străduim să creăm o experiență de vindecare complexă și completă pentru pacienții noștri. 

Co-fondatorii Anastasios Medical: Teodor Simion, medic stomatolog (stânga), Iustinian-Ioachim Simion, medic neurochirurg (centru), Vlad-Costin Mitoceanu, expert IT și Marketing (dreapta) 

Motto-ul nostru, “Medicina cu oameni, pentru oameni”, reflectă angajamentul nostru de a plasa bunăstarea pacienților și a comunității în centrul tuturor acțiunilor noastre. Credem că vindecarea adevărată nu poate fi realizată prin acțiunea exclusiv medicală, ci mai degrabă dublată de cultivarea unui adânc sentiment de empatie, înțelegere și susținere pentru cei pe care îi servim. Acest principiu călăuzitor ne reamintește să prioritizăm întotdeauna nevoile și experiențele unice ale pacienților noștri. 

De la stânga la dreapta: Dr. Eduard Gemene, Dr. Gabriela Olaru, Dr. Adina Gabriela Manolachie, Dr. Gabriel Sălbaticu 

Sărbătorind Paștele, ni se reamintește de importanța reînnoirii și a renașterii, atât spiritual, cât și fizic. 

Noi, toți membrii echipei din clinica Anastasios din Bacău, personalul medical și auxiliar, rămânem dedicați în a oferi cele mai bune servicii de îngrijire pentru pacienții noștri, cu scopul de a contribui pozitiv la bunăstarea lor generală. 

Suntem mândri că putem sluji comunitatea din oras și vom continua să luptăm pentru excelență în toate aspectele activității noastre, ghidați de valorile și scopul care au format practica noastră medicală de la început. 

De la stânga la dreapta: Denisa Bălăiță, Cristina Tâncău, Cosma Anca 

În spiritul sărbătorii, sperăm că va veți alătura nouă în îmbrățișarea mesajului de speranță, dragoste și Înviere pe care Paștele îl reprezintă. Fie ca această perioadă specială să aducă bucurie, pace și sănătate reînnoită vouă și celor dragi. 

Hristos a Inviat! Paște fericit!

 

Alte titluri
Alte titluri

Câte persoane încap într-o mașină? Câinele nu-l socotim

"Dacă treceți vreodată prin Măgura, Bacău, să nu claxonati...

Avansări în grad, la ISU, de Ziua Națională

Cu ocazia Zilei Naționale a României, un grup de...

Urșii de la Comănești au defilat prin fața Hotelului Ritz din centrul Londrei

Imaginați-vă o scenă neobișnuită în inima Londrei, pe străzile...

Băcăuanul Ronald Gavril, erou al ringului în Mexic: O victorie România

  Într-un spectacol de forță și dedicare, boxerul român Ronald...

Ultimele știri