Pecete bacauana pe podiumul turneului international de juniori de la Focsani, Cupa Vrancei. Daca argintul a revenit Sportingului antrenat de Florin Ganea, medalia de bronz a fost adjudecata de o alta echipa din Bacau, Viitorul, pregatita de Giani Capusa.

In grupa, micutii fotbalisti nascuti in 2007 au pierdut cu 1-0 in fata Bucovinei Suceava, au invins apoi cu 3-2 pe bulgarii de la FK Dobrici, pentru ca remiza din ultimul meci, 1-1 cu Galactic Focsani sa le garanteze bacauanilor accesul in semifinale.

Aici, Viitorul a fost invinsa cu 2-1 de Juniorul Bucuresti, câstigatoarea turneului. Elevii lui Capusa s-au consolat cu medalia de bronz si cu revansa pe care si-au luat-o in finala mica in fata Bucovinei Suceava, pe care au invins-o cu 4-3 prin “tripla” lui Rares Iosub si golul lui Antonel Fodor.

PUBLICITATE

“Sunt foarte multumit de evolutia copiilor si de maturitatea cu care au stiut sa gestioneze atât victoriile, cât si infrângerile. Pur si simplu, sunt extraordinari”, a declarat antrenorul Giani Capusa.

La Focsani, Viitorul s-a bazat pe bravul portar Luca Chisareanu si pe jucatorii de câmp Serban Scutaru, Vladut Vrânceanu, Matei Popa, Antonel Fodor, Razvan Tataru, Rares Iosub si Luca Intuneric. La finalul acestei saptamâni, Viitorul va participa la o noua competitie, Cupa Municipiului Suceava, la care va deplasa grupa 2003.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ