ACS Berceni- SC Bacau (sâmbata, ora 11.00)

E cel mai important meci al mini-returului pentru Sport Club. A spus-o antrenorul Cristi Popovici, a repetat-o atacantul Catalin Vraciu, autorul hat-trick-ului prin care SC-ul a invins-o cu 3-0 pe Otelul, etapa trecuta. “O victorie a noastra la Berceni ne-ar asigura, practic, accederea in play-off. E un meci de sase puncte deoarece vom intâlni principala noastra contracandidata la ocuparea locului 6. E adevarat, avem sase puncte fata de adversarii nostri de sâmbata, dar ei au un meci in minus”, a declarat Popovici, care a atras atentia asupra dificultatii jocului: “ACS Berceni s-a intarit considerabil in iarna si nu intâmplator s-a impus la Suceava, in prima etapa din mini-retur”. Vraciu, in schimb, nu uita ca Sport Clubul are de luat si o revansa: “In tur, Berceniul ne-a invins acasa. Acum mergem sa ne luam punctele inapoi”. Puncte cu valoare dubla.
Celelalte jocuri din etapa a 19-a: Farul Constanta- Buovina Pojorâta (se joaca vineri, la ora 12.00), Rapid Bucuresti- Dunarea Calarasi (se joaca vineri, la ora 18.00), Otelul – Gloria Buzau, CS Balotesti- Rapid Suceava, Ceahlaul- Dacia Braila.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Bacaul a pierdut practic sansa de a juca in play-off. Mai ales, datorita faptului ca Otelul joaca acum cu juniorii, iar Berceniul a luat 3 puncte mocca in deplasarea de la Otelul, urmand ca si Buzaul sa repete figura etapa urmatoare, tot la Galati. Daca si Bacaul ar fi jucat tot in deplasare la Otelul, ar fi fost sanse egale. In clasamentul adevarului, Buzaul are -1, Berceniul si Bacaul -2. Etapa urmatoare, Berceniul, in cazul victoriei la Galati, va face +1. Bacaul are si un meci in plus jucat. Doar daca “contracandidatele” se vor bate singure, Bacaul ar mai avea vreo sansa. Iar faptul ca Berceniul a inscris in 10 oameni impotriva Bacaului ne arata si mai clar sansele noastre. Dar pot fi rodati jucatorii si se poate pregati echipa pentru campionatul viitor.

  2. Nu. Fotbalul toaca bani si exista teama conducerii ca, la un moment dat, finantatorii locali ar putea fi indecisi. Sponsori putini. Doar daca ar veni Hrebe sau M. Lucescu, dar si ei au nevoie de siguranta si certitudini. In rest, teoretic, la 1,5 milioane de euro pe an, din televizari pentru locul 10 din liga 1, se poate rezolva mentinerea in liga 1, dar cu jucatori medii sau de perspectiva, nu cu cei cu pretentii mari financiare. De asemenea, fara echipe de antrenori diversi, tinuti pentru spalare de bani, fara oameni de legatura cu arbitrii, desi arbitrii sunt cei care hotarasc rezultatele. Daca antrenorul nu merge, va cere jucatori scumpi. Apare un cerc vicios. Si jucatorii trebuie sa reziste un campionat intreg, iar pentru asta este obligatoriu un antrenor bun, care poate si sa formeze jucatori (gen Bergodi), dar si un preparator gen Neubert. Numai ca dupa vreo 2 campionate, jucatorii vor ajunge ca Bourceanu, Chipciu…

LĂSAȚI UN MESAJ