FOTO: Arhiva

Polițiștii băcăuani au intensificat acțiunile de prevenire și combatere a delictelor silvice. În cadrul acțiunilor desfășurate în ultimele zile ale săptîmânii trecute polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale și au confiscat aproape 40 m.c. material lemnos, precum și 26 de pomi de Crăciun.

Astfel, la data de 5 decembrie a.c., polițiștii au oprit în trafic o autoutilitară care se deplasa pe D.N. 2G, dinspre Moinești spre Bacău și care transporta material lemnos.
Din verificări a rezultat că bărbatul de 42 de ani, care conducea autoutilitara, nu deținea documente de proveniență și transport pentru materialul lemnos.
S-a luat măsura sancționaării contravenționale a conducătorului auto și s-a dispus confiscarea cantităţii de 10,67 m.s. lemn foc fag, care a fost predată spre valorificare Ocolului Silvic Moineşti.

La data de 06 decembrie a.c., pe DN 12A, în comuna Agăş, polițiștii au depistat o femeie de 43 de ani, care transporta cu o autoutilitară 5 mc cherestea răşinoase, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.
Cea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2000 lei, iar materialul lemnos în valoare de 2500 lei a fost confiscat şi predat în custodie C.P.S. Asău.

PUBLICITATE

Un bărbat de 36 de ani, din Dărmănești a fost depistat în timp ce transporta cu un atelaj hipo 26 de pomi de Crăciun pentru care nu deținea documente de proveniență și transport.
Față de cel în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale, iar brăduții au fost confiscați.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ