La data de 05 februarie a.c., în jurul orei 02.00, patrula mixtă de siguranță publică, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Dărmănești, a depistat un localnic de 27 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos, specia fag, pentru care nu deținea documente de proveniență.
Din verificări a rezultat că materialul lemnos a fost sustras din zona Izvorul Alb, punctul “Argintărie”.
S-a luat măsura confiscării cantității de 5,5 m.c. material lemnos, care a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Dărmăneşti.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de material lemnos.

La data de 5 februarie a.c. , polițiștii au depistat un bărbat din comuna Ghimeş – Făget, care a tăiat şi sustras din pădurea unui localnic patru arbori esenţă foioase specia fag.
Materialul lemnos rezultat, cu un volum de 3,44 mc şi o valoare de 566,88 lei, a fost confiscat şi predat în custodie proprietarului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ