La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Narciselor din Bacău, un tânăr de 20 de ani, din localitate, care transporta 1,5 mc lemn foc diferite esenţe, pentru care nu deținea documente de provenienţă.

Materialul lemnos a fost predat Direcţiei Silvice Bacău, iar față de tânărul de 20 de ani s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoarede 2 000 de lei, pentru încălcarea dispoziţiilor art.19, alin.1, lit.a din Lege171/2010.

• Polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat în flagrant, la data de 19 ianuarie a.c., un tânăr de 24 de ani, din comuna Ghimeş – Făget, care a tăiat ilegal şi sustras, din pădurea administrată de O.S. Frumoasa, un arbore esenţă răşinoase, specia molid.

PUBLICITATE

Materialul lemnos rezultat, cu un volum de 2,2 mc şi o valoare de 575 lei a fost confiscat şi predat în custodie reprezentanţilor O.S. Frumoasa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. “Vai de biet roman saracu’/inapoi da ca racu’!”
    Mai frate tara e terminata si furata de marii hoti, strainii ne defrizeaza mii de hectare si statul nu face nimc sau nu vrea sa fca nimic, iar un om e prins cu un copac sa aiba pe gerul asta si el cum sa traiasca. Bravo natiune! Cinste politie romane au stopat contrabanda cu masa lemnoasa. La Darmanesti o firma care exploateaza padurile din zona a interzis oamenilor si crengile sa le stranga.Nu se mai aplica nici vorba ” Dar si cainii maninca din firmiturile ce cad de la masa bogatilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ