Rezultat notabil pentru tenismenul bacauan Matei Avram. Sportivul legitimat la SCM Bacau si antrenat de Eugen Lupes a ajuns in finala de dublu a turneului Futures10 Comesad Open, de la Pitesti, unde a facut pereche cu William Birau.

In primul tur, Avram/ Birau a trecut cu 6-2, 6-3 de Sergiu Bucur/ Claudiu Mircea, pentru ca in “sferturi” sa invinga cu 6-0, 1-6 (12-10) perechea Jecan/ Sulea, care, in faza precedenta, eliminase in trei seturi cuplul bacauan format din Gabi Ciuntea si Dragos Ignat.

In semifinale Avram/ Birau s-a impus cu 2-6, 6-1 (10-6) in fata lui Alexandru Maru/ Bogdan Pavel, cedând, in schimb, finala cu Anagnastopol/ Cornea cu scorul de 2-6, 5-7. In urma acestui parcurs foarte bun, Matei Avram si William Birau au acumulat câte 10 puncte ATP. De notat ca, pe lânga Gabi Ciuntea/ Dragos Ignat, turneul de dublu F10 de la Pitesti a inregistrat participarea unui alt cuplu bacauan, Tudor Diaconu/ Alex Manole, invins in runda inaugurala cu 6-1, 6-2 de Maru/ Pavel.

PUBLICITATE

La simplu, SCM Bacau a avut doi reprezentanti pe tabolul principal: Dragos Ignat, eliminat in turul intâi cu 6-1, 6-1 de B. Apostol si Alex Manole, care, dupa ce a trecut cu 7-5, 7-6 (6) de C. Voinea, a pierdut in turul al doilea cu 6-2, 6-1 in fata favoritului numarul 1, slovacul Filip Horansky, invingatorul competitiei

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ