Sub egida Întâlnirilor Internationale Muzicale “George Enescu”, Association NOESIS – ARTS ET CULTURE, în parteneriat cu Muzeul National „George Enescu”, Societatea Muzicala Franceza „George Enescu” si Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura organizeaza cea de-a doua editie a Cursurilor de maiestrie de arta vocala, în perioada 11-19 august 2016, la Sectia Muzeului de la Tescani.

Sustinute de soprana Leontina Vaduva (foto), pianista Alina Pavalache si regizorul de opera Anda Tabacaru Hogea, cursurile sunt dedicate muzicii franceze si muzicii enesciene.

Acest eveniment se înscrie în seria celor care marcheaza 30 de ani de cariera ai sopranei Leontina Vaduva, care, dupa o stralucita activitate pe scena, are bucuria de a împartasi tinerilor interpreti tehnica si arta cântului. Concertul de dupa incheierea Cursurile de maiestrie de la Tescani va avea loc în data de 19 august, ziua nasterii lui George Enescu, în semn de ales omagiu adus marelui nostru compozitor.

Evenimentul face parte din seria de manifestari sub genericul Enescu 135, organizate de Muzeul National ”George Enescu” pentru a celebra 135 de ani de la nasterea marelui compozitor, profesor, violonist, pianist si dirijor român.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ