Sub egida Les Rencontres Musicales Internationales „Georges Enesco”, Asociaţia NOESIS-ENESCO-Bacău şi Association NOESIS-ARTS ET CULTURE-Paris, în parteneriat cu Muzeul Naţional „George Enescu” şi Consiliul Judetean Bacău organizează în perioada 17 august-2 septembrie 2018 la Secția ENESCU – ROSETTI-TESCANU a muzeului “GEORGE ENESCU” de la Tescani, cea de-a doua ediție a Masterclass-ului de Artă Vocală.

Primul curs, între 17-24 august, este susținut de mezzo-soprana Viorica Cortez și pianista Alina Pavalache. Concomitent, se desfășoară Tabăra de pictură Tescani-2018.

Pe data de 24 august, vă invităm la Concertul participanţilor primei sesiuni de Master Class la ora 17 iar pe data de 26 august, va avea loc a doua ediţie a Dialogului Artelor: muzică, pictură literatură. Invitatele de onoare sunt artistele lirice Mioara Cortez şi Viorica Cortez.

În continuare, în perioada 27 august-2 septembrie, va susține cursuri de măiestrie tehnică și interpretare vocală, pentru prima oară în România, maestrul Jean-Philippe Lafont.