Zeci de bacauani au vrut neaparat sa vada cum se misca masina electrica Twizy si au solicitat-o pentru un drive-test.

Dedeman Automobile organizeaza, incepând de ieri si pâna duminica, 22 iunie, o actiune de promovare in parcarea Arena Mall, unde, alaturi de modelele consacrate Renault, poate fi admirata si condusa si masina electrica Twizy. Cu dimensiunile sale ultra compacte (2,34 m lungime, 1,24 m lasime) si centrul de greutate foarte jos, Twizy este capabil sa se strecoare cu usurinta în traficul aglomerat si sa parcheze în spatii extrem de înguste. În numai 6 secunde accelereaza de la 0 la 45 km/h (acelasi timp de accelerare ca si pentru un scuter de 125 cm³ pe o distanta de 50 de metri).

Twizy dispune în partea frontala de o trapa care acopera cablul de încarcare. Masina se poate bransa astfel la orice priza de 220 V. Când Twizy este la încarcat, consuma 2.000 wati, cât un fier de calcat. Încarcatorul transforma curentul electric din reţea în curent continuu stocat în baterii de 6,1 kWh. Când Twizy ruleaza, bateria alimenteaza motorul prin regulatorul care transforma energia stocata în energie utila ( alternativ trifazata). Bateria se încarca complet în 3 ore si 30 de minute.

Twizy este disponibil în 2 variante: TWIZY URBAN 45 (cvadriciclu usor), cu pretul de la 7000 de euro TVA inclus si TWYZY Urban 80 (cvadriciclu greu), de la 7700 euro TVA inclus.

La aceste preturi se adauga chiria bateriei de la 30 euro TVA inclus/luna, pentru un rulaj de 2500 km/an. Twizy poate fi achizitionat si în sistem de leasing operational, prin Renault Finance, de la 194 euro TVA inclus (chirie lunara sasiu si baterie), pe 36 luni, avans 15% si rulaj anual de 10.000 km.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ