– anul 2016 a debutat cu cheltuieli suplimentare pentru soferii care si-au gasit smulse sau rupte oglinzile retrovizoare ale masinilor

Nu putine au fost cazurile in care proprietarii de autoturisme s-au trezit fara oglinzi retrovizoare la masini. Si cum astfel de situatii s-au intâmplat de sarbatori, cu greu au putut circula soferii in cauza, in lipsa unei corecte orientari in trafic.

Magazinele de piese auto au avut program limitat, comenzile prin curierat au ajuns mai greu sau deloc, iar firmele de dezmembrari abia si-au deschis si ele portile. Indiferent cât de veche sau de mica este masina, pretul unei oglinzi noi depaseste 200 de lei. In aceste conditii, o oglinda second-hand poate fi alegerea potrivita pentru a iesi din impas. Cautarile nu sunt deloc usoare, insa, pentru cei rabdatori care stapânesc arta negocierii, acestea au un real succes in conditiile in care poti achizitiona oglinda dorita la preturi accesibile.

PUBLICITATE

“Eu mi-am gasit oglinda rupta chiar in parcarea din fata blocului. Mi s-a parut destul de ciudat sa gasesc jumatate din ea jos, lânga roata din fata stânga, in conditiile in care masina nu avea alte avarii. Asta m-a dus cu gândul la un gest intentionat, ceea ce nu poate decât sa ma surprinda pentru ca nu am dusmani.

Momentul a fost cât se poate de prost ales, intâmplându-se chiar de sarbatori. Asa ca am luat la rând firmele de dezmembrari auto, iar in final am cumparat in regim second-hand o oglinda retrovizoare cu 70 de lei. Pe comanda, acelasi produs m-ar fi ajuns in jur de 300 de lei”, declara Alexandru Iancu, pagubit

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Am avut si eu ambele oglinzi rupte anul trecut , la magazinul de la parterul blocului 9 Mai 82 am luat cu 100 de lei bucata . Gainariile astea se intampla sub ochii agentilor de la Politia locala , care au tot felul de tematici , misiuni , obiective si metode de a-si petrece timpul . Sunt preocupati , de cine si unde parcheaza , sa nu cumva sa blocheze garajul vreunui consilier local de pilda , ori spatiul comercial al vreunui smecher din primarie . Hotia si vandalizarile la care sunt supuse autoturismele cetatenilor nu fac parte din preocuparile cotidiene ale agentilor politiei locale , impozitele pe masini nu se platesca la directia de impozite si taxe a primariei din Bacau ci intr-o alta lume !

    • tetelica, baiete, esti putin prost… informat. “retrovizor” inseamna “retro” = inapoi si “vizor”= vede. Adica “vede inapoi”. Fie ca e laterala, fie ca este centrala, oglinzile alea toate sunt retrovizoare pentru ca ii permit soferului sa se uite in spate. Mai lasa corectura si mai pune mana pe o carte!

  2. Cum sa nu se fure daca Politia patruleaza la ora 19-20… Cine fura la ora aia?? Am avut o Dacia 1310 mi-a fost sparta de vreo 3 ori. Patruleaza frate noaptea…

LĂSAȚI UN MESAJ