FOTO: Ciprian Huma / Facebook

Un Mercedes ramas in pana pe DN2F Bacau – Vaslui a fost incendiat, in aceasta noapte.

Masina fusese lasata intr-o parcare de un roman intors din Irlanda deoarece se defectase si nu mai pornea.

Cand s-a intors cu o platforma sa incarce Mercedesul pentru a-l duce in service, proprietarul a descoperit ca localnicii sparsesera geamurile, furasera rotile si distrusesera tot ce se putea distruge.

PUBLICITATE

11949437_900631923305267_8795859982319979964_n

“Masina asta a fost abandonata pe motiv ca nu mai pornea. Proprietarii veneau din strainatate si li s-a stricat masina acolo. S-au gândit si au ajuns la concluzia ca nu face masina cât costa reparatia” – comenteaza Adi Hazu. Se pare ca proprietarii autoturismului sunt din Vaslui si dupa ce au constatat ca masina nu mai vrea sa porneasca ar fi chemat un taxi, si-au transferat bagajele si au
plecat mai departe.

“Masina asta a ajuns asa in zece zile. Sunt taximetrist si am vazut Mercedesul cum arata intact, iar dupa trei zile, in acelasi loc l-am vazut vandalizat” -spune Vasile Filip.

Dupa cateva saptamani in care s-au distrat cu masina, localnicii au decis s-o incendieze.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Este un comportament tipical triburilor de aborigeni din zona Vaslui…probabil multe componente au fost mancate ..precum buretele de la scaune si alte parti mai moi…multi dintre tinerii tribului probabil s-au si masturbat inauntrul masinii…

LĂSAȚI UN MESAJ