22 iulie 2024
OpiniiEditorialMașina Timpului

Mașina Timpului

Există informații- deocamdată bine ținute sub tăcere în fața marelui public- că a fost construită o mașină a timpului. Invenția ar aparține unei echipe de cercetători din Kolokolamsk condusă de doctorul Grom. Nu există motive să ne îndoim deoarece, pe axa timpului- axă pe care, iată, acum se poate și călători- kolokolamștenii au demonstrat că sunt capabili de lucruri și mai și. Bun, poate că ne-am fi așteptat ca Pișceslavul lui Babski să o ia înainte pe acest drum, după cum eram siguri, cât se poate de siguri, că inventatorii din Kliatvia nu vor câștiga niciodată o astfel de cursă cu Kolokolamskul.

Apropo de cursă, aceleași informații tainice spun că un echipaj kolokolameștean a și pornit călătoriile. Pentru moment, doar în trecut. Una din primele destinații: Roswell, New Mexico, iulie 1947. Este Roswell doar un mit? Acum avem răspunsul: nu, incidentul OZN chiar a avut loc. Numai că omuleții verzi nu sunt deloc verzi. Și nu sunt deloc omuleți. Ei poartă culorile curcubeului și-și spun membri ai comunității LBGTQ. Fac sex cu urechile și se reproduc doar din priviri. Priviri galeșe, care au fost surprinse și pe câteva din cadavrele recuperate în urma incidentului de la Rosewell.O altă călătorie intreprinsă cu mașinăria realizată de dr. Grom și tovarășii săi a vizat începuturile secolului I, pentru a îndepărta vălul/ giulgiul ce stăruie asupra faptelor lui Iisus. Descoperirile au fost epocale. Se pare că Iuda nu l-a vândut pe Mântuitor doar pe 30 de arginți. Suma a fost impresionantă- se vorbește de un cuantum amintind de „aurul de la Dongfo” al lui Mussolini- și a fost delapidată de câțiva generali ai armatei romane (române ?!?), care, încă de atunci, se pricepeau de minune la chestii de astea.

Inclusiv la „sinuciderea” lui Iuda. Totodată, pentru a respecta regulile impuse de corectitudinea politică, apostolii nu aparțineau unei singure rase. Prin urmare, asemeni sitcomurilor la modă, distribuția a inclus un asiatic, o persoană de culoare și încă o persoană de culoare, aceasta din urmă specializată în salutul Black Lives Matter cu ridicarea mâinii stângi și cu îngenuncherea totală. Evreii erau deja, așa că aici n-a mai fost nevoie de improvizații.

Și fiindcă aminteam și de Mussolini, călătorii noștri în timp au avut curiozitatea să se deplaseze în acea dimineață de 28 aprilie 1945, la Giulino di Mezzegra, pentru a afla cine a fost cu adevărat acel colonel Valerio care a apăsat pe trăgaci. Chiar a fost Audisio? Poate Lampredi. Ori Longo. Sau chiar un agent secret al lui Churchill. Chiar, cine? Ei bine, kolokolamștenii au fost uimiți să descopere că asasinul trimis să-l lichideze pe Duce a fost un kliatvian membru al Partidului Comunist Italian, dar care, ca orice kliativain, nu avea cotizația plătită la zi.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri