Polițiștii de investigații criminale din Bacău au indisponibilizat un autoturism de lux dat în urmărire de autoritățile judiciare din Italia. Vehiculul, aflat în posesia unei persoane din comuna Sascut, figura sustras din Italia în anul 2008.

La data de 04 februarie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism ce se deplasa pe raza comunei Sascut, întrucât exista suspiciunea că vehiculul în cauză este sustras din afara României.

Conducătorul auto nu a respectat semnalele polițiștilor și si-a continuat deplasarea, situație în care s-a procedat la urmărirea acestuia, până la domiciliu.

Bărbatul a introdus autovehiculul în garajul locuinței sale și a refuzat să comunice cu agenții de poliție.

La aceeași data polițiștii de investigații criminale au efectuat, în baza autorizației emise de Judecătoria Bacău, o percheziție domiciliară la locuința bărbatului.

În urma percheziției, în garajul locuinței, a fost identificat autoturismul în cauză, care figura sustras din Italia, în anul 2008, precum și mai multe documente de înmatriculare auto emise de autorităţile italiene.

Polițiștii au luat măsura indisponibilizării autoturismului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Tot furata este, nu trebuia oare si arestat soferul care nu a oprit si a fugit de echipajul Politiei? Uitasem , acolo interlopii si Politia fac casa buna.

    • “Militia” daca esti neinformat nu iti mai da cu parerea.Politistii din Sascut chiar isi fac treaba.Persoana care a furat auto si nu a oprit la semnalul politistilor a fugit si din acest motiv nu este arestat.

  2. Se stie ce ”treaba” fac dar se doarme in bocanci sau se cantaresc optiunile. la treaba cu lemnele sau cu gazolina va referiti?Politia sta de sase

LĂSAȚI UN MESAJ