In seara zilei de marti, 27 octombrie, la ora 18.20, un autoturism a fost atacat cu pietre in zona intersectiei Godovana – Filipeni pe DN2F de catre doi indivizi necunoscuti.

Aflata la volanul masinii, Aurora Barcan, din Bacau, a frânat dar a rulat in continuare de teama sa nu fie atacata in masina de cei doi indivizi.

„Mi-a fost frica sa opresc pentru ca eram singura in masina. Cine stie ce s-ar fi putut intâmpla daca navaleau peste mine. Când am fost in siguranta am oprit si am sunat la 112 si am fost transferata la Politia Secuieni”, a povestit Aurora Barcan, care spera ca ancheta sa continue, mai ales ca se spune ca au mai fost astfel de sitatii in zona.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ