Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale (APDP) Bacau organizeaza, mâine, 18 iunie, evenimentul “Visele se implinesc in lumea reala”, prin care doreste sa atraga atentia asupra pericolului consumului de droguri si alcool in rândul copiilor.

Manifestarea este parte a proiectului “Da culoare vietii tale”, sprijinit de Fundatia pentru Comunitate si MOL România prin “Programul pentru sanatatea copiilor”, derulat in parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA), lnspectoratul Scolar Judetean si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Bacau.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Municipal “Bacovia”, de la ora 15, si va cuprinde o masa rotunda si un spectacol prezentat de adolescentii care fac voluntariat la APDP si CPECA.

PUBLICITATE

“La masa rotunda, participanti vor fi actorii comunitari si specialistii, dorind ca pe lânga prezentarea proiectului, a rezultatelor acestuia sa punctam si importanta implicarii tuturor factorilor responsabili in prevenirea consumului de alcool si substante in rândul copiilor si a masurilor de preventie”, arata Carla Popa, presedinte APDP Bacau. Intrarea la spectacolul artistic programat de la ora 16 va fi libera.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ