17 aprilie 2024
EvenimentMartisor pentru cititorii Desteptarii

Martisor pentru cititorii Desteptarii

1 Martie a fost o zi in care cititorii cotidianului Desteptarea au avut parte de o surpriza. Toti cei care au cumparat ziarul de ieri au primit cadou si o cartela Orange PrePay, de 4 euro. Mai mult, redactorii cotidianului au mers in mai multe zone din muncipiul Bacau, unde au oferit trecatorilor in dar de Martisor cate un ziar Desteptarea si o floare.

Cotidianul Desteptarea a dovedit in cei 21 de ani de la aparitie ca nu este doar liderul profesional al presei bacauane, ci si aliatul comunitatii. Pentru ca apreciaza loialitatea cititorilor sai, Desteptarea le-a oferit o surpriza de 1 Martie tuturor celor care au cumparat ziarul. Alaturi de Compania Orange, partener in acest demers, acestia au primit in dar o cartela PrePay, cu un credit de 4 euro, pentru care au platit doar 1,5 lei. In mai multe zone ale orasului, cei mai norocosi au primit gratuit ziarul si o floare, simbol al primaverii. Asta pentru ca redactorii Trustului Media Desteptarea le-au oferit personal marti­sorul surpriza alaturi de urarile de bine tuturor trecatorilor.
In total au fost tiparite 9001 astfel de ziare. Nici ninsoarea, nici frigul nu i-au tinut in casa pe bacauani. Acestia au luat cu asalt chioscurile de presa Desteptarea, astfel incat la ora 9:00 dimineata tot tirajul fusese epuizat, spre dezamagirea celor care s-au trezit mai tarziu. Cu acest prilej, Trustul Media Desteptarea le ureaza tuturor bacauanilor o primavara frumoasa, si le multumeste pentru fidelitatea pe care au demonstrat-o in aceste doua decenii. (S. Filimon)

Flori pentru doamnele din Primaria BacauDistribuirea ziarelor cu martisor s-a desfasurat si in zona de centru a Bacaului, precum si in Primarie. Bacauanii s-au aratat incantati de surpriza facuta de cotidianul Desteptarea, unii dintre ei decla­rand ca sunt cititori fideli ai ziarului. “Eu va citesc zilnic, la firma. Citesc toata presa, dar in special Desteptarea. Va urez o primavara luminoasa, plina de impliniri si succes mai departe in activitatea pe care o faceti”, a declarat Mica Anastasoaie.

La Primarie, cu zambetul pe buze

Martisorul Desteptarii a poposit si in birourile Primariei Bacau. Mai multe angajate ale compartimentelor consiliere, arhiva sau registratura au primit cu zambetul pe buze o floare din partea Desteptarii, insotita de un exemplar din editia de ieri a cotidianului.

Politistii, martisor in mijlocul accidentului

Nici angajatii de la Politia Primariei nu au scapat fara martisor. In parcarea stadionului municipal, mai multi lucratori ai Politiei Primariei, care analizau circumstantele unei coliziuni auto, au primit martisorul Desteptarii cu zambetul pe buze. “Va multumesc, nu ma asteptam”, a spus unul dintre lucratori.

„Vrem sa traim mai bine”

Bacauanii si-au exprimat speranta ca odata cu sosirea primaverii viata lor va fi mai buna, iar conditiile de trai se vor ameliora. “Va urez sa aveti o primavara cat mai frumoasa si sa fiti sanatosi ca, nu-i asa, sanatatea e mai importanta decat toate. Mi-as dori ca primavara sa aduca un trai mai bun pentru ca e foarte greu, mai ales pentru noi, parintii cu copii mici”, a marturisit o mamica care a primit, la randul ei, o floare si un exemplar din cotidianul Desteptarea.

Zambete primavaratice printre fulgi de zapada

Trafic, aglomeratie, soferi si trecatori incruntati. Asa se prezinta de obicei strada Vasile Alecsandri la primele ore ale diminetii. Ieri insa a fost diferit, cu zambete schitate larg printre fulgii de zapada. In aceasta zona a orasului, o echipa a cotidianului “Desteptarea” a oferit cateva zeci de exemplare din editia speciala a ziarului, cu “martisorul” Orange PrePay atasat. Profesori, parinti, elevi, cu totii s-au aratat incantati de surpriza pregatita de Trustul Media “Desteptarea” ca un prim semn al venirii primaverii. (D.P.)

Surpriza placuta pentru pacienti si cadrele medicale

Martisorul oferit de Desteptarea a fost primit cu bucurie in Spitalul Judetean de Urgenta. Pacientii, dar si cadrele medicale, au considerat aceasta initiativa inspirata pentru o zi in care, prin traditie, poporul roman ofera celor dragi un martisor. “Chiar eram trista de dimineata fiindca stiu ca azi nu voi primi martisor nici de la sot, nici de la baiatul nostru, ne-a declarat o pacienta. Sotul meu nu poate pleca de acasa. Locuim la tara si avem multe animale de ingrijit. Baiatul meu este in Italia. Mi-a dat telefon, mi-a urat o primavara frumoasa, dar imi lipseste martisorul de la el. In fiecare an il purtam pana pe 8 martie.” Darul nostru nu a starnit doar nostalgii, ci si comentarii amuzate. “Va uram si noi o primavara frumoasa… cand o veni!”, ne-a urat in graba o asistenta. (D.M.)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri