Numai mâine nu-i poimâine și, pentru că primăvara cea mult iubită și îndelung așteptată este aproape, prichindeii Școlii Gimnaziale “Alexandru cel Bun”, preșcolarii, au pregătit Târgul de mărțișoare din cadrul proiectului educațional „Atelierul cu zâmbete “, ediția I, activitate în care s-au implicat, cu mic cu mare, copiii, cadrele didactice ale unității și părinții. Inițiatoarele proiectului sunt educatoarele Sandu Simona și Tataru Cristina.

Obiective proiectului sunt dezvoltarea socio-emotională a preșcolarilor , a empatiei și valorizarea tradițiilor în ceea ce privește ziua de 1 martie și a mărțișorului ca simbol al iubirii și al dăruirii. Proiectul s-a finalizat pe 28.02 printr-o expoziție-concurs.

Cu bucurie și entuziasm au participat la eveniment mulți invitați care au vizitat expoziția de mărtișoare realizate cu mult drag de preșcolari.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ