23 iulie 2024
SportMartin Benchea Joca (CSM Bacău), vice-campion național

Atletism/ CN Alergare Montană Masters +70 ani

Martin Benchea Joca (CSM Bacău), vice-campion național

Și s-au făcut 190! Veteranul atletismului băcăuan Martin Benchea Joca a ajuns la cota 190 de medalii în carieră după ce la ultima competiție, Campionatul Național de Alergare Montană Master +70 ani, derulat weekendul trecut, la Stâna de Vale, a fost recompensat cu încă două distincții.

Una dintre medalii a fost acordată de organizatori drept răsplată pentru cei care au reușit să parcurgă traseul de 11,5 km.Cealaltă medalie însă a avut străluciri de argint, în condițiile în care Martin Benchea Joca s-a laureat vice-campion național al probei de 11,5 km, pe care a încheiat-o cu timpul de o oră, 39 de minute și 25 de secunde.

„Traseul a fost foarte dificil, concurența mare- peste o sută de participanți- dar organizarea excelentă. Mă felicit că nu am ales și proba de 33 km deoarece, din cauza configurării traseului, unii participanți au avut nevoie de cinci sau chiar șase ore pentru a o încheia. Iar căldura mare și-a pus și ea amprenta”, a mărturisit atletul legitimat la CSM Bacău, care se pregătește de următoarea competiție, programată la Câmpulung.

Și, evident, de următoarea medalie: cea cu numărul 191.

 spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri