Inca un titlu pentru Martin Benchea-Joca! Week-end-ul trecut, atletul bacauan s-a laureat campion national la semimaraton, la categoria de vârsta 56-65 de ani.

Veteranul legitimat la CS Arena s-a clasat al treilea la Semimaratonul International al Bucurestiului, insa, având in vedere ca primii doi clasati au fost din strainatate, titlul a revenit bacauanului. Pe lânga cucerirea medaliei de aur, Benchea Joca a avut si satisfactia stabilirii unui record personal: 1:41.04.

“Imi propusesem sa fac cam cinci minute pe kilometru, dar am imbunatatit media”, a marturisit atletul in vârsta de 61 de ani, care , in vara, va concura la Campionatul Mondial de Maraton pentru veterani din Franta, de la Lyon: “Este cea mai mare provocare a anului pentru mine”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ