Peste 200 de persoane, majoritatea doamne si domnisoare, au participat sâmbata, 9 iulie, de la ora 10.00, la un eveniment organizat de Avon si intitulat „Marsul roz”, ce face parte din campania „Lupta impotriva cancerului la sân!”.

„Marsul roz” a plecat din Parcul Catedralei, a traversat zona centrala a orasului si a avut punct final Parcul Cancicov. Inainte de start s-au impartit bratari participantilor, bratari care contineau un cod cu care detinatorii isi pot face o programare, o planificare pe site-ul stopcancerlasan.ro, dupa care vor fi contactati de catre o clinica privata inscrisa in aceasta campanie si vor beneficia de un consult gratuit, ecograf sau mamograf, in functie de decizia specialistilor.

„Marsului roz” s-au alaturat si cadre ale Spitalului Judetean Bacau, dar si de la alte organizatii, iar la final s-au impartasit informatii cu privire la cancerul la sân precum si metodele de preventie sau de tratament.

PUBLICITATE

Organizatorii si participantii au vrut astfel sa traga un semnal de alarma si sa indemne doamnele si domnisoarele sa mearga la controale de preventie si sa transmita un gând bun catre cei afectati de aceasta boala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ