Marian Munteanu, presedintele formatiunii Alianta Noastra România (ANR), a sosit, vineri, in Bacau, pentru a-i cunoaste pe membrii si simpatizantii partidului. Intâlnirea a avut loc la SIF Moldova (“Cladirea albastra”), in sala “Ion Maric”.

La discutii au participat si câtiva lideri taranisti. “Prezenta membrilor filialei judetene a PNTCD Bacau e justificata de faptul ca, la nivel national, exista un protocol intre ANR si PNTCD. La alegerile parlamentare, PNTCD nu va avea liste proprii, dar câtiva membri importanti ai partidului vor fi prezenti pe listele ANR”, a explicat avocatul Cosmin Isacescu, presedintele organizatiei ANR Bacau.

Alianta Noastra România este inregistrata la tribunal de doua luni si jumatate, dar s-a miscat repede. In judetul Bacau are infiintate filiale in Moinesti, Onesti, Buhusi si in curs de formare in Comanesti. Nuclee de simpatizanti care vor sa devina membri exista si in alte orase sau comune.

Marian Munteanu se afla intr-o incursiune in zona Moldovei, pentru a le vorbi membrilor si simpatizatilor formatiunii despre principiile si obiectivele Aliantei. Din Bacau, presedintele noului partid a plecat spre Iasi, pentru a se intâlni, la Clubul CFR, cu reprezentantii filialei judetene a ANR, urmând ca sâmbata sa ajunga la sediul ANR Suceava.

Alianta Noastra România, care isi doreste un stat demn si puternic, aflat in slujba românilor, dupa cum a declarat Marian Munteanu, va promova “valorile nationale, democratice, crestine şi sociale, actionând in slujba intereselor fundamentale ale României si ale românilor de pretutindeni.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. .Ortodoxia eliberatoare a participat la marsul de la Selma alaturi de Martin Luther King ,ortodoxia eliberataoare a inspirat pe Charles Malik sa scrie declaratia universala si ortodoxia eliberatoare a determinat-o pe Maria Skobtova sa spuna ca trebuie imbratisate si timpurile cele noi si sa nu lincezim in dogme si-n trecut .In multe din punctele exprimate de Munteanu ii dau dreptate si in altele nu( Munteanu insa nu e legionar ) dar nu strica sa spunem si cate un Doamne ajuta !Mult succes ii doresc!

  2. Ne inflamam atat de mult cand auzim de legionari , dar ii toleram in nestire pe comunistii si pe securistii care dupa 1989 au acaparat intreaga putere economica si politica a Romaniei , iar rezultatele le vedem cu totii ! Strigam in gura mare ca vrem o alta clasa politica , dar cand apare un partid cu adevarat nou , condus de un om care in 1990 a fost maltratat de hoardele de mineri conduse de securisti , aruncam cu laturi ! Asadar ne meritam soarta .
    Succes Marian Munteanu , desi putini la numar , sa stii ca existam si ca te vom sustine !

  3. Imi starneste hazul cand citesc ca unii il considera pe M . Munteanu ca fiind .legionar. Nici o copie palida nu poate fi numit .Nici acum ,dupa ce l-ati vazut in ultima perioada .nu v-ati convins ca habar nu are pe ce lume traieste?
    Si uite asa , promovam in lumea politica toti neavenitii care vor sa se capatuiasca pe seama amarastenilor.
    Sa auzim numai de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ