Professional Celebrity&Ambasador Events a organizat pe 19 mai 2016, editia a IX-a a Galei Celebritatilor. Orasul nostru a fost bine reprezentat la acest eveniment, interpreta Maria Salaru fiind printre premianti.

Activitatea artistei a fost recunoscuta din nou, la nivel national prin acordarea acestei distinctii. La Gala Celebritatilor au fost prezente personalitati din diverse domenii: muzica populara, muzica usoara, teatru, film,mass-media, literatura, stiinta, medicina.

Criteriile de acordare a trofeelor au fost popularitatea, valoarea, implicarea sociala si acivitatea profesionala. Gazde au fost prof.Mihaela Serban si actorul român Daniel Ganea, venit de la Hollywood.

PUBLICITATE

Printre premiati s-au mai numarat: Tavi Clonda, Gheorghe Rosoga, Florica Zaha, Mariana Pachis, Claudia Motea, Madalin Ionescu, Gabriela Cristea, Julia Saleno, Romeo Saleno, Elisabeta Turcu, Corina Chiriac, Carmen Hara, Florentina Fântânaru, Iuliana Marciuc, Ion Ghitulescu, Florin Condurateanu, Elena Merisoreanu si Cristian Brancu. (C.L.)

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Sigur ca da..Era de asteptat…iaca sunt mandru ca se intampla si lucruri frumoase pe plaiurile noastra.Bravo d-na Maria . Asteptam sa candidati ca de oameni ca dumneata avem nevoie.

  2. Chiar ma bucur foarte tare si-s mandru ca-s bacauan cand vad ca sunt oameni dedicati, ce aduc mandrie judetului nostru si de ce nu intregii Moldove.Sa fiti sanatoasa d-na Maria si la cat mai multe succese pe viitor .

LĂSAȚI UN MESAJ