Locuitorii din Colonești au sărbătorit pe 29 iunie, de ziua Sfinților Apostoli Petru și Pavel, Ziua Comunei. Ca și în anii trecuți, manifestările au fost organizate de Primărie și Consiliul Local.

„Aflată la ediția a IX-a și având în vedere buna colaborare pe care comunitatea coloneșteană o are cu UNICEF România prin derularea mai multor programe sociale, ținând cont și de tradiție, căci fiecare ediție a fost dedicată unui eveniment, anul acesta sărbătoarea a avut ca temă «Copilul și familia»”, arată Valentin Iancu Mîrzac, primarul comunei.

PUBLICITATE

La sărbătoare au fost prezenți Margareta Clipa, frații Ion și Veaceslav Bînzari din Republica Moldova, Ansamblul „Gospodarii Văii Asăului”, alături de artiști locali foarte iubiți ca Mădălina Petrache, Mihaela Iordache, Andreea și Ayda Diaconu.
„Ne mândrim cu talentul copiilor care alcătuiesc ansamblul local «Țărăncuța», condus de profesorul Ion Nicuță de la Școala Gimnazială «Smaranda Apostoleanu» Colonești, care au încântat publicul atât în țară, la Gala UNICEF și alte festivaluri, cât și în Franța. Prin urmare, era firesc ca acest ansamblu să fie unul dintre numerele forte ale spectacolului prezentat în parcul Primăriei, alături de nume consacrate ale folclorului românesc, afirmă Valentin Mîrzac.

Organizarea evenimentului a fost completată de un bâlci cu produse tradiționale, dar și de înmânarea titlului de «Cetățean de onoare» voleibalistei Georgiana Faleș, câștigătoare a Cupei Europene CHALLENGE CUP 2016 cu echipa CSM București.”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. FELICITARI,D-LE PRIMAR!!V-AM ADMIRAT SI VA ADMIR TENACITATEA CU CARE TRATATI AC.FUNCTIE!!VA ADMIR MODESTIA DE CARE DATI DOVADA!RESPECTATI SI IUBITI ACESTE LOCURI!!COMUNA COLONESTI ,PRIN D-VOASTRA,A AJUNS “UN NUME”!!SUNTETI PRIMARUL TUTUROR LOCUITORILOR DIN AC ZONA :SARACA MATERIAL DAR BOGATA SPIRITUAL!!BRAVO,BRAVO!!!MILIOANE DE APAUZE!!

LĂSAȚI UN MESAJ