Zilele acestea a apărut în spațiul virtual o inițiativă a Nest Hub Comunity & Coworking, prin care băcăuanii cartierului Bistrița Lac sunt provocați la un eveniment intitulat „O oră pentru cartier!”. Este vorba de o campanile de curățenie și înfrumusețare a perimetrului fiecărei scări de bloc din cartier care va avea loc astăzi de la ora 17.30.

Cei care doresc să participle sunt invitați la activități de curățenie spațiu verde, văruire de copaci, colectare de deșeuri, plantare spațiu verde, creare de locuri de joacă și spații de relaxare sau socializare, etc. Mai mult decât atât, organizatorii promit și câteva premii, cel mai interesant fiind cel acordat pentru cei mai gospodari vecini, care vor primi o plachetă ce va fi montată la intrarea în scara de bloc cu înscrisul „Cea mai frumoasă scară de bloc din cartierul Bistrița Lac”.

Concomitent cu această activitate vor fi amplasate pancarde de informare la fiecare intrare în cartier cu mesajul „Bine ați venit în cartierul Bistrița Lac” și vor fi amplasate la toate scările de bloc autocolant cu noua identitate vizuală a cartierului.

Proiectul Nest Hub Community & Coworking, din Bacău, a apărut din nevoia de a avea un spațiu pentru dezvoltarea mediului antreprenorial în rândul tinerilor și, în același timp, pentru dezvoltarea comunității locale. Nest Hub își propune să fie un loc în care tinerii din Bacău, și nu numai să, își dezvolte abilitățile, să facă networking, să lucreze într-un mediu favorabil, creativ și să împărtășească din cunoștințe și idei pentru a dezvolta startup-uri și proiecte de succes.


PUBLICITATE