Unii sofer opresc pe contrasens sau intre sensurile de mers ca sa vireze la stânga FOTO: Miky Ioana/Facebook

– banda de preselectie pentru cei care vor sa vireze la stânga a disparut, prima banda este blocata de masini parcate si a mai ramas o singura banda functionala

Recent, pe strada Mioritei, din municipiul Bacau, au aparut marcajele rutiere, iar cele din intersectia de la „Ciao” nu au ramas la fel. Mai precis, banda de preselectie pentru viraj la stânga a disparut iar soferii care ajung in zona nu stiu cum sa se incadreze.

La momentul de fata sunt doua benzi de mers inainte, din care una este ocupata de masini parcate, iar daca soferii opresc pe banda a doua, ca sa vireze catre Prelungirea Bradului sau spre benzinarie, blocheaza traficul pentru cei care vor sa mearga inainte.

PUBLICITATE

Reprezentantii Primariei Bacau sustin ca in zona marcajul va ramâne cum a fost trasat, dar ca se vor lua masuri pentru ca ambele benzi sa fie libere.

“Reprezentantii Politiei Rutiere, Locale si ai Primariei se vor deplasa la fata locului pentru a vedea valorile de trafic. Intentia este ca in zona prima banda sa ramâna libera pentru sensul inainte si se vor instala marcaje de interzicere a opririi si stationarii.

Intentia este ca traficul sa fie fluid pe sensul de mers inainte”, a declarat Ionut Tomescu, purtator de cuvânt al Primariei Bacau. La rândul lor, oficialii de la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau sustin ca la momentul de fata situatia din zona repsectiva este in evaluare.

Daca valorile de trafic inregistrate acolo vor fi ridicate, atunci ei vor lua in calcul crearea unei benzi de stocare pentru cei care vor sa vireze la stânga, asa cum era inainte de asfaltare, iar pentru directia inainte sa fie doua benzi de mers. (Andreea G., Geta P.)

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. …daca vrei sa faci stanga, fiind verde pt sensul la stanga, iar in fata ta sunt doua masini care vor sa mearga pe Mioritei(inainte), cu rosu la semafor, cum se procedeaza fara a incalca marcajul? intrebare pentru cine stie castiga!!! :))

  2. Domnilor, de ce umblati cu cioara vopsita???? In acea zona fiind linie dubla continua virajul la stinga conform Codului Rutier este interzis. Virind la stinga esti pasibil sa fii penalizat cu 6 puncte conform Art.108 punctul 9 iar aceeasi situatie absurda se regaseste si pe strada Garii la intersectia cu str. Mioritei linga Vama. Pentru cei ce doresc sa se deplase mai departe pe strada Garii spre podul Margineni sunt obligati sa treaca peste linia dubla continua cu toate ca pe stilpi au ramas vechile semne rutiere care spun altceva. Nu doresc sa supar pe cineva dar la ce se intimpla in Bacau pare a stina fara ciinii…….

  3. Mincinosi…..sa analizeze valorilecde trafic…….sa inteleg ca e o sosea nou construita care nu a existat pana acum…..,,.de ani de zile circul cu masina in aceasta intersectie si eram singur in trafic si politia care era dimineata la ora de vf ma dirija sa nu ma ratacesc,,, ……scuze penibile

  4. situatia de la Vama a fost rezolvata de mai bine de o luna,dar pe Mioritei e greu tare la semafor,daca masinile se mai strecoara unele pe langa altele,cand apare un autobuz e paralizat traficul

LĂSAȚI UN MESAJ