În acest weekend, Sala „Orizont” din Bacău găzduiește două competiții de badminton: Cupa României la Seniori și Memorialul „Lepădatu” U11.

Multiplă campioană națională și câștigătoare a Cupei României, CS Știința Bacău va participa cu șase sportivi la competiția seniorilor: Robert Ciobotaru, Daniel Cojocaru, Matei Droancă, Cătălin Ionașcu, Adelina Marin și Alexandra Milon.

Gruparea antrenată de Bogdan Milon va fi bine reprezentată și la cea de-a 18-a ediție a Memorialului „Lepădatu”: Ștefan Milon, Mihnea Mocanu, Teodor Pirici, Radu Mândrilă și Tiana Ichim.

PUBLICITATE

Maratonul de badminton va începe vineri, la ora 10.00, cu primele meciuri din cadrul Memorialului „Lepădatu” și se va încheia duminică, atunci când sunt programate finalele Cupei României.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ