Clubul Sportiv Ecvestru „Decebal” Bacau organizeaza sâmbata, 9 mai, la baza clubului de pe varianta Hemeius-Margineni, o noua editie a competitiei intitulate „Maratonul cailor”, eveniment sub egida Federatiei Ecvestre Române.

La acest concurs sunt asteptati in jur de 20 de participanti din România, Olanda si Austria, care vor participa in probele de 30, 40, 60 si 80 de km, cu bucle de 15, 20 respectiv 30 de km. Primul start, cel al probei de 80 km, se va da la ora 8.00, urmat la ora 9.00 de startul in proba de 60 km, iar plecarea in probele de 30 si 40 km se va produce la ora 10.00.

Festivitatea de premiere va avea loc de la ora 18.00, când va avea loc si traditionalul „ceaun”. „Chiar daca avem concurenti din strainatate, concursul nu este unul international, pentru ca ar fi costat mult mai mult.

PUBLICITATE

Asteptam publicul sa se bucure alaturi de noi intr-o competitie frumoasa, cursele durând intre doua ore si jumatate, in cazul probei de 30 km, si aproximativ sase ore si jumatate, in cazul probei de 80 km”, a declarat Cezar Ivanov, presedintele Clubului Ecvestru „Decebal” Bacau.

Clubul Ecvestru „Decebal” Bacau este cel mai mare din tara, cu 11 sportivi legitimati, cu vârste intre 17 si 60 de ani, toti participanti la aceasta competitie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ