Clubul Sportiv Ecvestru „Decebal” Bacau a organizat sâmbata, 9 mai, la baza clubului de pe varianta Hemeiusi-Margineni, o noua editie a competitiei intitulate „Maratonul cailor”, eveniment sub egida Federatiei Ecvestre Române.

La aceasta competitie au participat concurenti din România, Olanda si Austria, care s-au intrecut in probele de 30, 40, 60 si 80 de km, cu bucle de 15, 20 respectiv 30 de km. Primul start, cel al probei de 80 km, s-a dat la ora 8.00, urmat la ora 9.00 de startul in proba de 60 km, iar plecarea in probele de 30 si 40 km a avut loc la ora 10.00.

Festivitatea de premiere precum si traditionalul „ceaun” s-au desfasurat de la ora 18.00.

PUBLICITATE

Clubul Ecvestru „Decebal” Bacau este cel mai mare din tara, cu 11 sportivi legitimati la categoria anduranta si 9 la sarituri, cu vârste intre 17 si 60 de ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ