O aeronavă IAR-99 dublă comandă, aparţinând Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene, a aterizat forţat vineri, 20 iunie, in jurul orei 11.30, în zona pistei de aterizare-decolare de la Boboc.

Cei doi piloţi, care efectuau un zbor de antrenament, nu au acuzat probleme de sănătate dar, conform procedurilor standard, sunt evaluaţi medical.

O comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene se află la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Ministerul Apărării a suspendat toate zborurile cu aceste aparate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. sI asa sunt inutile. Un fel de Trabant . Mai bine le-ar scoate de tot. Vezi gindirea poloneza. F 16 blok 52 noi noute.Da de e Polonia ………………………….Fara alte comentarii.

  2. Avrame, esti prost bata, ba! Iti dai cu parerea peste tot chiar daca nu te pricepi. IAR99 e de antrenament, prostule, F16 e de lupta, imbecilule. Ca nu se invata zborul direct pe avioanele de vanatoare, habarnistule!

  3. nu ma bag…ca nu le am cu avioanele .DAR indiferent cit de bine esti pregatit in acest domeniu NU TREBUIA SA-I VORBESTI ASA OMULUI ???? asta denota CA SI TU LA RINDUL TAU MAI PROST DOBITOC CA EL ori poate il intreci

LĂSAȚI UN MESAJ