Circa 300 de băcăuani au participat, duminică seara, la o manifestație în Piața Tricolorului din Bacău, pentru a protesta împotriva proiectului de grațiere colectivă propus de guvern.

Manifestanții s-au adunat în jurul orei 18.00, sub supravegherea jandarmilor.

O mare parte din grupul protestatarilor a participat, apoi, la un marș pe trotuarele din centrul Bacăului, strigând sloganuri de genul “Jos Corupția”, “Jos PSD”, “Demisia!” sau “Jos comuniștii”.

Participanții purtau foi de hârtie A4, scoase la imprimantă, pe care se putea citi “Jos Ciorbea”, “În democrație hoții stau la pușcărie” sau “PSD, nu uita, asta nu e țara ta”.

În mijlocul demonstranților din Piața Tricolorului s-a aflat și deputatul USR de Bacău, Lucian Stanciu Viziteu, dar și alți membri ai partidului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

 1. sunt vai de capul lor :)…….si ii freaca grija de altii…..astora ar trebui primaria sa te ia abonamentele gratuite …sa le plateasca USR ul abonamentele……

 2. ”Jos corupția” ! Din 1990 încoace nici-un cetățean al României, implicat sau nu în politică, nu a recunoscut (măcar o singură dată) că este coruptibil sau corupt. Există doar Pila, Cunoștința sau Relația !
  ”Demisia” ! A cui demisie ?? Mai concret nu se poate ? De ce nu ieșiți în stradă că prețul la gunoi este f mare ? De ce nu ieșiți în stradă că prețul la apă este f mare din cauză că lideri politici(băcăuani) fac parte din CA al CRAB care ptr două-trei participări la ședințe/an încasează LUNAR sume cuprinse între 5000 și 9000 ron ?
  Este vorba de lideri de la PNL și PSD + doi profesori (cu rang înalt) de la Univ. Vasile Alecsandri.
  ”Jos PSD” ! România este a românilor iar aceștia i-au încredințat pe PSD-iști (prin vot democratic) să conducă țara, altfel de cum a fost condusă în ”era” Tr.Băsescu.
  Acei 46 -50 de tineri ar fi trebuit să strige ”jos manipularea”. Căci asta a fost, o manipulare a acestor tineri.

 3. S-a organizat un protest dupa o bere cu prietenii. Astia care au iesit sunt prea odihniti, nu au treaba, nu sunt munciti si au timp de pierdut pe strazi aiurea. Protestatari care stau toata ziua pe Facebook, dar sunt mari analisti politici si ei stiu cum sta treaba cu legile tarii si cu statul de drept. Vai de viata lor!

LĂSAȚI UN MESAJ