Grădiniţa cu Program Prelungit nr.18 –structură a Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”Bacău,a fost gazda unui spectacol literar artistic emoţionant dedicat zilei de 24 Ianuarie,zi cu semnificaţii adânci în istoria neamului românesc.

Glasurile cristaline ale copiilor şi emoţia pozitivăcu care au interpretat întregul program au dovedit faptul că identitatea de neam şi ţară se inculcă,se dobândeşte de la vârste fragede printr-o educatie aleasă.

Manifestarea de azi a venit să completeze acţiunile incluse in calendarul Proiectului educaţional „Hai să dăm mână cu mână”pe care grădiniţa îl desfăşoară de doi ani.

PUBLICITATE

La spectacol au asistat intregul colectiv de copii şi cadre didactice din grădiniţă si au fost prezenţi ,pe lângă directorii instituţiei şi invitaţi din ISJ,Colegiul Naţional Pedagogic”Ştefan cel Mare”,Şcoala Gimnazială „Nicu Enea”-şcoli partenere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ