Dragii mei oameni de bine,

Pentru prima oara avem de ales!
Pentru prima oara, pentru noi, onestenii, nu va mai fi Duminica Orbului.

Acum, cu câteva ore înainte de decizia care ar putea sa ne schimbe viitorul, îmi permit sa nu va vorbesc în nume propriu, va vorbesc în numele echipei cu care voi fi în masura sa reconstruiesc Onestiul, va vorbesc în numele tuturor onestenilor care mi s-au alaturat în ultimele luni, va vorbesc în numele oamenilor care cred în mine si, implicit, în sansa lor.

PUBLICITATE

Voua, celor care înca nu v-ati hotarât; voua, celor care sunteti derutati; voua, celor care nu mai aveti nicio speranta; voua, celor care ati fost mintiti, furati, înselati; voua, celor care, la fel ca mine, nu fugiti de greutati, ci le înfruntati; voua, celor care înca aveti o alta optiune, va spun sa îndrazniti sa credeti în viitorul vostru, nu în VISE, MINCIUNI, DEZAMAGIRI. Aici. În Onesti. Credeti într-un viitor sigur!

Nu as fi îndraznit sa intru în batalia aceasta electorala, daca nu as fi crezut în sansa Onestiului, în dreptul onesteanului de a avea, dupa atâtia ani de minciuni, hotii si dezamagiri, ceea ce merita – siguranta, demnitate, viitor. Nu as fi intrat în batalia aceasta, daca nu as fi avut siguranta ca pot schimba fundamental modul în care va arata viitorul vostru, oameni buni.

Nu am facut politica, nu sunt politician si nici nu vreau sa devin politician. Din cauza lor traiti astazi asa cum traiti. Sa nu va mai permiteti sa aveti dezamagiri!

Proiectul meu administrativ pentru Onesti este unul sigur, nu e o poveste cu promisiuni – e un program SCRIS în care am spus cine sunt, care îmi este echipa, care ne sunt proiectele si care sunt, concret, sursele de finantare pe care ne bazam. E o întelegere între noi, onestenii, un plan care ne va schimba hotarâtor viata.

Va provoc sa va ridicati! Visati si sperati, pentru ca vremurile bune vin!

Pentru viitorul vostru, al parintilor, al copiilor vostri, al celor pe care nu vreti sa îi mai parasiti pentru a avea o pâine, votati pentru un viitor sigur! Votati Constantin Lazar si votati-mi echipa, dati-ne sansa sa ne putem duce la capat proiectele fara opozitia si piedicile celor care au tinut Onestiul pe loc!

Cred in puterea vostra, credeti si voi in puterea mea!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Constantin Lazar

PUBLICAT LA COMANDA PNL, CUI 21160042


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ