Ziua Nationala a României a fost sarbatorita intr-un mod inedit de catre elevii Colegiului National Pedagogic „Stefan cel Mare” Bacau.

Acestia si-au transformat clasele de curs in adevarate incaperi taranesti de pe vremea bunicilor, au pregatit expozitii culinare cu produse traditionale, au cântat si dansat, au recitat poezii si s-au bucurat ca sunt români.

„Activitatile desfasurate sunt incluse în proiectul national «Mândru ca sunt român», ajuns la cea de-a doua editie. Acum, la materializarea proiectului vor participa 600 de elevi si 50 de cadre didactice din 20 de scoli din judetele Bacau, Brasov, Suceava, Iasi, Neamt, Gorj, Vaslui, Bucuresti si Galati”, a precizat initiatorul si coordonatorul proiectului, prof. Liliana Adochitei.

PUBLICITATE

Urmatoarele activitati din cadrul proiectului se vor derula de Ziua Unirii Principatelor si Ziua Independentei României.

[wonderplugin_gallery id=”397″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ