La data de 18.11.2014, în jurul orei 13:30, polițiștii din comuna Scorţeni au depistat un tânăr de 28 de ani, din județul Bacău, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Onești la o pedeapsă de 6 luni închisoare pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier.

Tânărul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

• O patrulă de siguranță publică aflată, la data de 18 noiembrie a.c., în serviciul de patrulare pe strada Izvoare, din Bacău, a depistat un tânăr de 25 de ani, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânărul are de executat o pedeapsă cu închisorea de 1 an și 8 luni, dispusă de Judecătoria Bacău, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ