• Polițiștii de investigații criminale au depistat, la data de 20.06.2014, un bărbat de 36 de ani din Oneşti, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Onești la o pedeapsă de 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

• Polițiștii din Tg. Ocna au depistat la data de 20 iunie a.c. un bărbat de 35 de ani, din Comănești, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat de Judecătoria Onești la o pedeapsă de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Cel în cauză a fost încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bacău.

• Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești au depistat la data de 20.06.2014, în comuna Livezi un tânăr de 19 ani din comuna Berzunți, care poseda mandat mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, emis de Judecătoria Bacău, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.
Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ