Lucratorii Postului de Politie Ungureni la data de 18.05.2015 au identificat și introdus în arestul IPJ Bacau un bărbat de 33 ani, din localitate, față de care fusese dispusă măsura arestului la domiciliu, însă acesta nu a respectat prevederile acestei măsura, fapt pentru care instanța a dispus schimbarea măsurii din arest la domiciliu în arest preventiv.

La data de 18.05.2015, lucrătorii Serviciului Investigații Criminale cu sprijinul lucrătorilor de la Postului de Poliţie Răchitoasa, au depistat pe un bărbat de 29 ani din localitate împotriva căruia era instituită măsura urmăririi la nivel internaţional întrucât se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare italiene pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.
Acesta a fost încarcerat la Centrul de Reţinere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Bacău, în baza ordonanţei de reţinere urmând ca în continuare să se declanşeze procedura de predare către autorităţile judiciare italiene.

În dimineața zilei de 18.05.2015, lucrătorii Postului de Poliţie Plopana cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul Acțiuni Speciale, l-au identifict și reținut pe un bărbat de satul Fundu Tutovei care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoare şi se afla dat în urmărire.
Acesta a fost condus la Peniteniciarul Bacău unde a fost încarcerat în vederea executări pedepsei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ