Poate vă întrebați ce sunt mandalele. Ușor de explicat, greu de realizat. Pe scurt, mandala este o diagramă circulară ce păstrează cu rigoare o anumită simetrie, care se concentrează cu toată forța asupra unui centru, având ca structură tipică împărțirea suprafeței în patru segmente egale.

Evelina Pădurean a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, iar din anul 2019 desfășoară misiuni de ordine publică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, împreună cu colegii ei, reușind să depășească cu brio dificultățile inerente unei meserii preponderent bărbătești și chiar să rezolve situații delicate .

Evelina este o persoană răbdătoare, dinamică, veselă și îi place să privească viața cu optimism. Spune că a ales profesia de jandarm deoarece consideră că este potrivită pentru caracterul ei și îi oferă un mod de viață activ, dar a fost inspirată și de fratele ei care este tot jandarm.

„Pentru mine succesul înseamnă să ajungi să faci ceea ce îți place, înseamnă să-ți transformi pasiunea în meserie. De la mama am învățat că trebuie să fiu bună cu lumea, să iert și să respect, iar de la tata am învățat să nu mă dau bătută niciodată. Cariera în Jandarmeria Română m-a completat, m-a împlinit și mi-a conferit noblețe”, spune colega noastră.

Evelina reușește să îmbine executarea misiunilor solicitante cu pasiunea de a creea mandale, care reprezintă pentru ea o activitate relaxantă, iar fiecare model însumează diferite sentimente și vibrații.
Riscurile aferente serviciului constituie provocări zilnice, însă dorința de a fi astăzi mai bună ca ieri și mai inspirată mâine o motivează să meargă mai departe.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE