Peste 500 de kilograme de produse alimentare și 450 de litri de băuturi alcoolice au fost confiscate de polițiștii de investigarea criminalității economice băcăuani, în urma acțiunilor de prevenire și combatere a ilegalităților în domeniul comerțului cu produse alimentare și de sezon.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău acționează, în acestă perioadă pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul comerțului cu jucării, mărfuri alimentare, legume, fructe, băuturi alcoolice și produse ornamentale.

În cadrul activităților desfășurate în perioada 18-23 decembrie a.c., polițiștii au efectuat 257 de controale, fiind verificate 178 de societăți comerciale și 79 de persoane fizice.

PUBLICITATE

Polițiștii au constatat 3 infracțiuni, dintre care 2 de evaziune fiscală și au aplicat 131 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 94 155 de lei.

Ca urmare a neregulilor constatate polițiștii au ridicat în vederea confiscării 570 kg legume și fructe, 450 litri băuturi alcoolice, 1000 perechi încălțăminte, obiecte ornamentale și de uz casnic, în valoare totală de aproximativ 41 596 de lei.

În prag de sărbători, Poliția Română vă recomandă să nu vă lăsați amăgiți de chilipiruri. Anumite produse contrafăcute vă pun în pericol sănătatea!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ