21 mai 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareMai tare decât orice initiativa legislativă: A distrus cu toporul 19 aparate...

Mai tare decât orice initiativa legislativă: A distrus cu toporul 19 aparate de «păcănele»

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce ar fi distrus cu un topor nu mai puțin de 19 aparate electronice, o ruletă și un bar din două săli de jocuri de noroc din oraș.

Potrivit Poliției Municipiului Giurgiu, incidentul a fost raportat prin apelul de urgență 112 de către o femeie din Giurgiu, care a semnalat că individul a pătruns într-una dintre sălile de jocuri de noroc și a distrus mai multe echipamente electronice. Echipa operativă a intervenit rapid, stabilind că în seara zilei de 16 februarie, bărbatul ar fi provocat distrugeri la o sală de jocuri situată pe bulevardul București și ulterior la o altă locație similară.

Conform comunicatului de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu, faptele individului au generat panică și indignare atât printre clienți, cât și în rândul angajaților celor două societăți comerciale, tulburând ordinea și liniștea publică.

Martorii susțin că bărbatul ar fi acționat astfel din cauza supărării provocate de pierderea unei sume de bani la jocurile de noroc tip “păcănele”. El este acum cercetat pentru infracțiuni precum distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Inițial reținut pentru 24 de ore, individul a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, conform deciziei instanței de judecată. Autoritățile continuă ancheta pentru a aduna probe suplimentare în acest caz.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri