O patrulă de poliție din cadrul Poliției Oraș Dărmănești, în ziua de 20.02.2016, a depistat în flagrant un bărbat, de 45 de ani, din or.Tg.Ocna, în timp ce conducea pe str. Energiei, din or. Dărmăneşti, autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul alcooltest marca Drager, a rezultat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul or. Comăneşti, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin.1 din Cod pen. urmând ca la finalizare să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.

Un echipaj de poliţie rutieră, la data de 21.02.2016, a oprit pe Bld. Republicii, din municipul Oneşti, un bărbat care conducea un autoturism aflat sub influența băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu etilotestul a rezultat de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost condus la Spitalul municipal Oneşti unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge conform metodologiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin.1 din Cod pen. fiindu-i reţinut permisul de conducere.

La data de 22.02.2016, in jurul orei 02:00, o patrula auto de siguranţă publică, din cadrul Poliției municipiului Bacău, a oprit în trafic pe str. Milcov, un autoturism condus de un bărbat de 38 ani, cu, din mun. Bacău. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultataul fiind de 0.98 mg/l alcool pur în aer expirat.
Deasemenea cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu are permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, faptă prev.de art. 335, alin. 1 şi art.336 alin.1 din C.P.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ