Ministerul Agriculturii a primit, la ultima sedinta de guvern, 1.730.000 de lei pentru cheltuieli de personal si 626.000 lei pentru transferuri intre unitati.

Executivul nu precizeaza destinatia, dar prima suma va acoperi probabil salariile restante ale angajatilor Camerelor Agricole.

Tot pentru cheltuieli de personal, Ministerul Sanatatii a primit 1.131.000 lei, plus 721.000 lei pentru finantarea programului de dezvoltare a capabilitatilor de chirurgie cardiaca neonatala si infantila. Ministerul Finantelor va beneficia de 5.399.000 lei tot pentru “cheltuieli de personal”, iar Ministerul Justitiei, de 2.800.000 lei pentru hrana detinutilor, cheltuielile de transport si intretinere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ