Un buldoexcavator a indreptat drumurile afectate in ploi pe mai multe drumuri, dar nu a fost suficient / foto Facebook

„Traficul pe drumul ce duce la zona blocurilor Fiald este un dezastru. Dupa ploile care au fost, drumul s-a surpat si ne-am stricat masinile”, ne-a sesizat, pe adresa electronica a redactiei, un cetatean care locuieste in comuna Magura.

Acesta sustine ca primaria ar trebui sa ia masuri rapid, mai ales ca disconfortul este foarte mare. „Drumul este practicabil acum. Mai mult nu se poate face la acest moment, noi l-am indreptat, asa cum am facut pe toate drumurile comunale unde au fost probleme in urma ploilor”, sustine primarul Iordache Costras.

Acesta sustine ca nu mai departe de luna august se va interveni pe drumurile din intreaga comuna. „Acum se deruleaza o procedura de licitatie publica pentru selectia unei firme care sa se ocupe de intretinerea drumurilor locale. Este un contract de 80.000 de lei.

PUBLICITATE

Cred ca cel mai târziu la sfârsitul lunii iulie vom avea un constructor, o firma care se va ocupa de drumurile din intreaga comuna”, mai spus edilul-sef. Cu alte cuvinte, cetatenii trebuie sa mai aiba putina rabdare pentru ca lucrurile sa revina la normal.

Dar, tocmai aceasta rabdare s-a incheiat. Pe grupul de pe Facebook in care cetatenii discuta problemele comunei, Gabriel Lazar scrie: „Propun si eu un experiment celor de la primarie: sa parcurga drumul Între vii de doua ori pe zi, în fiecare zi, cu masina personala. Vin, pun un pic de pietris, îl niveleaza aproximativ, iar dupa trei zile este tot numai dâmburi.

Ca sa nu mai vorbim de praful care se formeaza. De vorbe sunt satul! Si sa nu spuneti ca nu se poate, uitati-va putin la vecinii din Margineni.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Ce înseamnă “normal” același drum pietruit??? Normal ar fi sa se facă asfaltare, dar asfaltare cu tot ce implica …terasament,canalizare etc. Ca lucrurile vor reveni la normal din august…pai nu e normal ce a fost pana acum! !!

  2. Toate drumurile din Magura trebuie asfaltate nu numai intre vii ,este un dezastru in tot satul . Drumul spre Cujbic este mai bun???Faceti fratilor proiecte ca de la UE vin bani ,nu numai pentru furat. Faceti ceva si pentru cetateanul de rand care se duce zi de zi la munca si si strica masina muncita nu furata !!! Faceti conditii de viata omenesti satenilor dumneavoastra care v au votat .

  3. Mda, spalare de bani si cu intretinerea asta… nici nu au interes sa asfalteze. Cum ar mai “suge” an de an din bugetul pt. intretinerea drumurilor. Vad ca noua conducere e alta Marie cu aceeasi palarie. ..

  4. o intrebare ptr noul primar .de ce trebuie cetatenii comunii msgura sa suporte cheltuieli proprii ptr refacerea podurilor dupa lucrarea facuta de primarie privind rigolile??

LĂSAȚI UN MESAJ