Sala de Atletism din Bacău găzduiește astăzi și mâine ediția 2018 a Campionatului Național Școlar de Lupte, un eveniment organizat de către Ministerul Educației Naționale prin Inspectoratul Școlar Județean și Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bacău.

La această competiție participă 120 de sportivi de la toate Cluburile Sportive Școlare (CSS) și Liceele cu Program Sportiv (LPS) din țară care au secții de lupte, câștigătorii concursurilor fiind încununați cu titlurile de campioni ai Campionatului Național de Cadeți – CSS-uri.

„Eu cred că este o treabă bună că se organizează acest campionat sportiv școlar la cadeți pentru că sportivii au o competiție în plus unde pot să-și arate pregătirea și calitățile pe care le au”, a declarat prof. Ion Butucaru – CSS Bacău.

În deschiderea competiției, organizatorii au efectuat o festivitate de premiere prin care au acordat două diplome de excelență. Prima a fost înmânată primarului Cosmin Necula pentru sprijinul pe care îl acordă sportului băcăuan, în special luptelor, iar ce-a de-a doua diplomă de excelență a fost oferită pentru rezultatele deosebite înregistrate în activitatea sportivă lui Sebi Diaconu, cel mai medaliat sportiv al CSS Bacău (10 medalii la „europene” și „mondiale”).

Alte articole