CSS Bacau aduna succes dupa succes la lupte. Mai nou, si la lupte pe plaja. La ultima editie a Campionatului National pentru Copii 1 si 2 desfasurata recent, la Amara, gruparea pregatita de prof. Ion Butucaru a cucerit nu mai putin de patru medalii.

Doua dintre acestea au fost din aur, ambele la Copii 2, prin Denis Mihai, care si-a adjudecat titlul national la 30 kg si prin Vasile Cojoc, care s-a laureat campion la 60 kg. La Copii 1, Adelin Artenie a luat bronzul categoriei de greutate 60 kg, in timp ce in clasamentul pe cluburi, CSS Bacau s-a situat pe un onorant loc 2. “Suntem foarte multumiti de aceste rezultate, mai ales ca sportivii nostri au fost dezavantajati, in conditiile in care stilul de lupta pe care il aveau o buna parte din advbersari, includeau si piedicile”, a declarat antrenorul CSS Bacau, Ion Butucaru.

La finalul saptamânii, luptatorii CSS Bacau se vor pregati de o noua competitie importanta: Campionatele National de Cadeti de la Constanta, care vor avea si criteriu de selectie pentru Europene si Mondiale. Trei dintre sportivii CSS Bacau sunt la lotul national (George Mihai, Alexandru Doroftei si Nicu Ojoc), iar tinta profesorului Butucaru de a avea cel putin un luptator prezent la Europene si la Mondiale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ